Προσοχή! Το MrBag χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εφόσον συνεχίσετε συμφωνείτε στη λήψη cookies από αυτή τη σελίδα. OK

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210.41.74.163

Δε - Τε - Σα / 8:30 - 16:00
Τρ - Πε - Πα / 8:30 - 20:00

Τρόποι Παράδοσης & Πληρωμής

Mister Bag, στην προσπάθειά του να διευκολύνει τις συναλλαγές μαζί του, σας παρέχει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής και εξόφλησης των παραγγελιών σας, ώστε να επιλέξετε αυτούς που επιθυμείτε.

Περιεχόμενα

Α. Τρόποι Παράδοσης

1. Παραλαβή από το Κατάστημα

2.Aποστολή με εταιρεία μεταφορών ή courier (Γενική Ταχυδρομική)

Β. Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

3. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα & Προπληρωμένες Κάρτες

4. PayPal (Credit - Debit - Prepaid cards)

 ______________________________________________________________________


Α. Τρόποι Παράδοσης

1. Παραλαβή από το Κατάστημα

Τόποι Παράδοσης: Παραλαβή από Κατάστημα
Έχετε τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας άμεσα από την έδρα του Mister Bag, Ναυαρίνου 7, Πειραιάς,κατά τις ώρες λειτουργίας του, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείστε με τον Mister Bag για να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

2. Aποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Τόποι Παράδοσης: Αποστολή με courier

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) σε διάστημα λίγων ημέρων. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής (για λεπτομέρειες ανατρέξτε στα Έξοδα Αποστολής).Β. Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Τρόποι Πληρωμής: Αντικαταβολή

Πληρώνετε απευθείας στον μεταφορέα της εταρείας ταχυμεταφορών (courier) κατά την παράδοση της παραγγελίας σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής, εφόσον υπάρχουν (για λεπτομέρειες ανατρέξτε στα Έξοδα Αποστολής).

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Τρόποι Πληρωμής: Κατάθεση σε Τράπεζα

Πληρώνετε απευθείας στον Τραπεζικό Λογαριασμό που ο Mister Bag διατηρεί στην Τράπεζα EUROBANK με στοιχεία:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού

0026.0440.05.0200401282

ΙΒΑΝ

GR 6202604400000050200401282

Δικαιούχος

Παναγιώτης Κοιλάκος

 

Αν επιλέξετε αυτόν τον τροπο πληρωμής της παραγγελίας σας, ο Mister Bag θα ήταν ευγνώμων εφόσον επικοινωνούσατε μαζί του, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@mrbag.gr τηλεφώνου ή τηλεμοιοτυπίας (fax) στο 210-4122158, για να τον ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

3. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Τρόποι Πληρωμής: Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Πληρώνετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με τις οδηγίες κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Δεκτές κάρτες είναι: Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, American Express και Diners Club, καθώς και με κάθε προπληρωμένη κάρτα.

Πρόκειται για εντελώς ασφαλή συναλλαγή, καθώς ο Mister Bag έχει φροντίσει, ώστε οι συναλλαγές σας στο Ηλεκτρονικό του Κατάστημα να προστατεύονται από τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και συναλλαγών, όπως το Πρωτόκολλο Ασφαλείας 256-Bit SSL Encryption (Secure Sockets Layer).

 

4. PayPal (Credit / Debit / Prepaid Cards)

Τρόποι Πληρωμής: PayPal

Ο πλέον σύγχρονος και ασφαλέστερος τρόπος εξόφλησης των παραγγελιών σας είναι διαθέσιμος στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του Mister Bag. Είτε με τη χρήση πιστωτικής σας κάρτας, είτε με τη χρήση μιας προπληρωμένης κάρτας (prepaid card) του ποσού της παραγγελίας σας, με τον τρόπο αυτόν πληρωμής είστε σίγουροι για τη διασφάλιση των προσωπικών και οικονομικών σας στοιχείων και πληροφοριών.

Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τους τρόπους παράδοσης και αποπληρωμής των παραγγελιών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Mister Bag για να σας την επιλύσει.

 Mister Bag Logo