Προσοχή! Το MrBag χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εφόσον συνεχίσετε συμφωνείτε στη λήψη cookies από αυτή τη σελίδα. OK

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210.41.74.163

Δε - Τε - Σα / 8:30 - 16:00
Τρ - Πε - Πα / 8:30 - 20:00

Ποιοί Είμαστε

Mister Bag is in town!!!!

O Mister Bag (Mr. Bag) ήρθε στη χώρα μας για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και τα ταξίδια σας ακόμα πιο απολαυστικά και άνετα.

Με ήδη 48 χρόνια καταγεγραμμένα στο χώρο του λιανικού εμπορίου ειδών ταξιδίου, έχει κουβαλήσει πολλές βαλίτσες και όχι μόνο, γεγονός που τον καθιστά ειδικό στην κάλυψη των ταξιδιωτικών σας αναγκών. Επειδή, όμως, ο τυπάκος, παρά τα χρόνια του, είναι ανήσυχο πνεύμα (και "γλυκάθηκε" και με το facebook), αποφάσισε να εκσυγχρονιστεί και να εισέλθει στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να κάνει πολλά νέα friend requests!!!

Για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε με νέους ανθρώπους, πρόθυμους να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες τους, ώστε να ανταποκριθεί ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια στις ανάγκες, όχι μόνο του απαιτητικού του πελατολογίου που τον εμπιστεύεται δεκαετίες τώρα, αλλά και οποιουδήποτε νέου φίλου του θελήσει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του.

Χρόνια δέσμευση του Mister Bag προς όλους τους πελάτες-φίλους του είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και μάλιστα στις πιο οικονομικές τιμές.

"Χαιρετίζω την διαδικτυακή κοινότητα και όλα τα μέλη της. Η ενασχόλησή μου με το ηλεκτρονικό εμπόριο πηγάζει από την επιθυμία μου να εξυπηρετήσω όλες τις φίλες και τους φίλους που χρειάζονται κάποιο αντικείμενο από αυτά που μπορώ να τους προσφέρω, πάντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και, φυσικά, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η ποικιλία των προϊόντων μας είναι μεγάλη και συνεχώς ανανεώνεται και διευρύνεται: Βαλίτσες, επαγγελματικοί χαρτοφύλακες, τσάντες αντρικές και γυναικείες, σακίδια, τσαντάκια, αλλά και πορτοφόλια, ομπρέλες, υπνόσακοι και διάφορα αξεσουάρ που μπορεί να σας χρειαστούν σε κάποιο ταξίδι ή στην καθημερινότητά σας, είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορούμε να φέρουμε στην πόρτα σας, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και τη χαμηλότερη δυνατή χρέωση.

Πάγια φιλοσοφία μου και αδιαπραγμάτευτη αρχή μου είναι ότι κανένα οικονομικό όφελος δεν υπερτερεί των διαπροσωπικών σχέσεων και αυτό επιδιώκω να διασφαλίζω όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου. Να είστε βέβαιοι ότι ο,τιδήποτε και αν συμβεί θα είμαι δίπλα σας. Εγώ ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες μου, θα είμαστε πάντα κοντά σας για οποιαδήποτε ερώτηση, παρατήρηση, διευκρίνηση ή προβληματισμό έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας και τις διαδικασίες αγοράς τους. Η ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων προηγείται κατά πολύ οποιασδήποτε εμπορικής συναλλαγής. Για το λόγο αυτόν, ακόμα και αν δεν μπορέσω να καλύψω κάποια ανάγκη σας σχετικά με τα προϊόντα που σας προσφέρω, πράγμα δύσκολο, ελπίζω, τουλάχιστον, να έχω κάνει περισσότερους φίλους...και στο www.facebook.com/mrbag.gr.

Μη διστάσετε, επομένως, να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με το προϊόν που σας ενδιαφέρει ή τον τρόπο που θα το λάβετε. Επίσης, τα σχόλιά σας και οι παρατηρήσεις σας σχετικά με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα για εμάς, ώστε να βελτιώσουμε τις συναλλαγές μαζί σας στο μέλλον και να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε ως μέλη, ώστε να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα που διατίθενται και να λαμβάνετε γνώση των προσφορών μας. Οι λογαριασμοί μας στα social media είναι διαθέσιμοι 24/7 για να μοιραστείτε μαζί μας και τους υπόλοιπους φίλους του Mister Bag όσα εσείς θέλετε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την προτίμηση και τη συμμετοχή σας."

Mister Bag (Mr. Bag)

Mister Bag ®

Ναυαρίνου 7,

Πειραίας, Τ.Κ. 185 32

Τηλ./Fax: +30.210.41.22.158

Email: info@mrbag.gr

Λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-15:00

Mister Bag Logo