Προσοχή! Το MrBag χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εφόσον συνεχίσετε συμφωνείτε στη λήψη cookies από αυτή τη σελίδα. OK

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210.41.74.163

Δε - Τε - Σα / 8:30 - 16:00
Τρ - Πε - Πα / 8:30 - 20:00

Έξοδα Αποστολής & Παράδοση Παραγγελιών

Ο Mister Bag μέσω του Ηλεκτρονικού του Καταστήματος μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

1. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί το προϊόν που παραγγείλατε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως ακολούθως:

 

Για παραγγελίες στην Ελλάδα (οπουδήποτε):

1. Για αγορές έως και €17,49, τα έξοδα αποστολής είναι €2.

   Αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με επιπλέον €2, σύνολο €4.

2. Για αγορές από €17,50 και πάνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

   Αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με επιπλέον €2, σύνολο €2.

 

Για παραγγελίες στην Κύπρο:

1. Για δέματα μέχρι 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι €24.

   Αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με επιπλέον €2, σύνολο €26.

2. Για δέματα από 2 κιλά και πάνω, τα έξοδα αποστολής είναι €35.

   Αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με επιπλέον €2, σύνολο €37.

Σε κάθε περίπτωση και όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο, ο Mister Bag,θα επικοινωνήσει μαζί σας για την αποσαφήνιση των εξόδων αποστολής και των λεπτομερειών της παραγγελίας σας. 


 

Αγορές 0 - €17,49

Αγορές €17,50 +

Χωρίς Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή

Χωρίς Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή

ΕΛΛΑΔΑ

€2

   €2 + €2

ΔΩΡΕΑΝ

€2

ΚΥΠΡΟΣ

(0-2kg)

24

24 + €2

24

24 + €2

ΚΥΠΡΟΣ

(2kg+)

35

35 + €2

35

35 + €2


Για τον προσδιορισμό των εξόδων αποστολής σε χώρες πλην της Ελλάδος και της Κύπρου ο Mister Bag θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), καθώς αυτά καθορίζoνται από τη χώρα προορισμού της παραγγελίας.

 

______________________________________________________________________

 

2. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Με τον όρο “Διαθεσιμότητα” εννοείται ο μέσος χρόνος που απαιτείται από τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), μέχρι την ώρα που θα την παραλάβετε.

Αν κάποιο από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, ο Mister Bag ή κάποιος συνεργάτης του θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει. Τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανές, εφόσον τα αποθέματα των προϊόντων αυτών έχουν εξαντληθεί ή ο κατασκευαστής καθυστερεί για οποιονδήποτε λόγο να τα αποστείλλει στον Mister Bag, εάν πρόκειται για κάποιο νέο προϊόν που έχει παραγγελθεί και αναμένεται.

Όλες οι παραγγελίες καταχωρούνται τις καθημερινές μέχρι τις 16:00 και τα προϊόντα αποστέλονται την ίδια ημέρα, εφόσον είναι διαθέσιμα. Οι παραγγελίες που δίδονται από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι το βράδυ της Κυριακής καταχωρούνται το πρωί της Δευτέρας.

Ο χρόνος παραλαβής μιας παραγγελίας καθορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) με την οποία συνεργάζεται ο Mister Bag και εξαρτάται, τόσο από την τοποθεσία του παραλήπτη, όσο και από ακαθόριστους φυσικούς παράγοντες (π.χ. καιρικές συνθήκες) και λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες).

Aναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι:

 

 


 

Εντός Περιφέρειας Αττικής

Υπόλοιπη Ελλάδα

Κύπρος

Εργάσιμες Ημέρες

1 - 3

1 - 4

1 - 5


 

 

______________________________________________________________________

 

3. ΛΟΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση και για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός της καθορισμένης προθεσμίας, για την οποία ο Mister Bag έχει δεσμευτεί, ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης του θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά και να επιλέξετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ή όχι.

 

______________________________________________________________________

 

4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο Mister Bag δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον, ο Mister Bag διατηρεί επιφυλάξεις σχετικά με το χρόνο παράδοσης παραγγελιών προϊόντων που δεν είναι διαθέσιμα ή στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν είναι διαθέσιμα από τον ίδιο τον προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Mister Bag διασφαλίζει τις πληροφορίες που του παρείχατε και σας ενημερώνει πάραυτα.

 

______________________________________________________________________

 

5. ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Περιστασιακά κάποιες παραγγελίες επιστρέφονται στον Mister Bag, αφού για διάφορους λόγους δεν παραδόθηκαν. Ενδεικτικά, πιθανοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο είναι: i) να έχει εισαχθεί λανθασμένη διεύθυνση στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα (γι' αυτό να είστε βέβαιοι και να ελέγξετε ότι η πλήρης διεύθυνση που εισαγάγατε είναι σωστή), ii) άλλα προβλήματα διαχείρισης, iii) η ετικέτα αποστολής να αλλοιωθεί κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και να μην είναι ευανάγνωστη από τον μεταφορέα, iv) ο μεταφορέας να αφήσει το πακέτο σε λάθος διεύθυνση κτλ.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για την επιστροφή της παραγγελίας του στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, ώστε να επιλέξει αν επιθυμεί την εκ νέου αποστολή της ή την ακύρωσή της.

Στην πρώτη περίπτωση ο Mister Bag καλύπτει κατά το ήμισυ τα έξοδα της νέας αποστολής της παραγγελίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, και εφόσον η παραγγελία έχει ήδη εξοφληθεί, ο Mister Bag πιστώνει το λογαριασμό του πελάτη με το ποσό που έχει ήδη καταβάλλει, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

Mister Bag Logo