Προσοχή! Το MrBag χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εφόσον συνεχίσετε συμφωνείτε στη λήψη cookies από αυτή τη σελίδα. OK

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210.41.74.163

Δε - Τε - Σα / 8:30 - 16:00
Τρ - Πε - Πα / 8:30 - 20:00

Επιστροφές & Αλλαγές

Περιεχόμενα

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

O Mister Bag δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν στο Ηλεκτρονικό του Κατάστημα μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για να είναι ένα προϊόν επιστρέψιμο πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία έχει παραληφθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, να έχει φθορές ή να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια του, ενώ και η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που κανονικά το συνοδεύει. Επίσης, το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά πώλησης.

Ο Mister Bag πριν την αποστολή κάθε προϊόντος το ελέγχει για να διαπιστώσει την ακεραιότητα και τη λειτουργικότητά του. Το ίδιο προτείνει να κάνετε και εσείς κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι αυτό που παραγείλατε κλπ). Αυτός ο έλεγχος δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργειά του δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτεται από τον Mister Bag, παρά μόνο αν έχετε παραλάβει διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε ή πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

 

 ______________________________________________________________________

 

2. ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του Mister Bag (βλέπε Φόρμα Επιστροφής) και να την υποβάλλετε ηλεκτρονικά.

 

 ______________________________________________________________________

 

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΄Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εφόσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε και συμπληρώσατε τη Φόρμα Επιστροφής, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνει ο Mister Bag είναι οι εξής:

1. Επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή του πλήρους ποσού είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή αποδεδειγμένα ελαττωματικό και καμία άλλη. Στις περιπτώσεις αυτές, τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας σας καλύπτονται από τον Mister Bag.

2. Αντικατάσταση του διαφορετικού της παραγγελίας ή ελαττωματικού προϊόντος είναι δυνατή με κάλυψη των εξόδων επιστροφής και νέας αποστολής από τον Mister Bag. Το νέο προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παρόμοιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

3. Αλλαγή προϊόντος. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν (εντός του προβλεπόμενου χρονικού περιθωρίου), μπορείτε να επιλέξετε κάποιο παρόμοιο ή ένα άλλο από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

 

 ______________________________________________________________________

 

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσής της στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) προς αποστολή της σε εσάς (εφόσον έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο παραλαβής, θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος).

Η ακύρωση μπορεί να γίνει με ενημέρωση του Mister Bag, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο info@mrbag.gr, είτε μέσω τηλεφώνου ή τηλεομοιοτυπίας (fax) στο +30.210.41.22.158. Ο Mister Bag θα προβεί στην άμεση επιστροφή των χρημάτων σας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα του υποδείξετε.

Mister Bag Logo