Προσοχή! Το MrBag χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εφόσον συνεχίσετε συμφωνείτε στη λήψη cookies από αυτή τη σελίδα. OK

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210.41.74.163

Δε - Τε - Σα / 8:30 - 16:00
Τρ - Πε - Πα / 8:30 - 20:00

Ασφάλεια Συναλλαγών

Πληρωμή με Κάρτα

Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα

Η συνεργασία του Mister Bag με την Τράπεζα EUROBANK EFG διασφαλίζει την άμεση και ασφαλή χρήση οποιασδήποτε κάρτας Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, American Express και Diners Club, αφού κάθε συναλλαγή προστατεύεται από το Πρωτόκολλο Ασφαλείας 256-Bit SSL Encryption (Secure Sockets Layer).

 

 

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Ο πιο παραδοσιακός τρόπος πληρωμής είναι, φυσικά, διαθέσιμος στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του Mister Bag. Τί πιο ασφαλές από το να εξοφλήσετε την παραγγελία σας τη στιγμή που θα παραλάβετε και θα ελέγξετε το προϊόν;

 
Πληρωμή με PayPal

Πληρωμή με PayPal (Credit - Depit – Prepaid Card)

Ο πλέον σύγχρονος και ασφαλής τρόπος συναλλαγής στο ηλεκτρονικό εμπόριο Παγκοσμίως αποτελεί μια ακόμα εναλλακτική για την εξόφληση των παραγγελιών σας.

Χρησιμοποιείστε αυτή τη μέθοδο πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας διασφαλίζοντας στο μέγιστο βαθμό τη μυστικότητα των προσωπικών και οικονομικών σας στοιχείων και πληροφοριών.

 

Mister Bag Logo